Toediening magnesium infuus

Zoek je een ervaren, betrouwbare thuisverpleegkundige voor regelmatige of eenmalige toediening van een magnesium infuus in de omgeving van Herenthout en Herentals? Vertrouw op Marc Van Kerckhoven.

Magnesium infusen

Toediening magnesium infuus Herenthout door van Kerckhoven

Voor het professioneel laten toedienen van magnesium infusen, of voor andere verpleegkundige zorgen, zit je goed bij Van Kerckhoven. Dankzij zijn jarenlange ervaring kent Marc de specifieke behoeften van patiënten en weet hij precies hoe hiermee om te gaan.

Marc werkt discreet en nauwkeurig bij het toedienen van een magnesium infuus, of om de genezing van je verwondingen te bevorderen. Bovendien ben je ook altijd in je eigen vertrouwde thuisomgeving tijdens zijn bezoeken.

Heb je vragen voor thuisverpleging van Kerckhoven in Herenthout? Twijfel niet contact op te nemen.

Waarom magnesium?

Magnesium is van groot belang voor de doorbloeding, voor ontgifting, voor de botopbouw en tegen stress. Het stabiliseert het autonome of vegetatieve zenuwstelsel en verlaagt de bloeddruk.

Door verregaande bewerking van ons voedsel verdwijnt er veel magnesium, zodat veel mensen een tekort hebben. Bij chronische stress en burn-out helpt magnesium om er weer bovenop te komen.

Magnesium infuus: Voor wie?

Sommige mensen hebben een verhoogde behoefte aan magnesium. Dat zien we bij onder meer bij mensen met fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Hoe magnesium toedienen?

Magnesium kan, indien de klachten daartoe aanleiding geven, via port-a-cath (poort katheter) of infuus worden toegediend, bijvoorbeeld om sneller te herstellen van een hartinfarct of complicaties tijdens de zwangerschap.

Dit mag alleen worden uitgevoerd onder klinische omstandigheden.
Hiervoor kunt u beroep doen op Marc Van Kerckhoven en zijn team van thuisverpleegkundigen en hoeft u hiervoor helemaal niet naar het ziekenhuis.

Aclasta infusen tegen botontkalking

Alclasta wordt gebruikt voor het behandelen van osteoporose en bepaalde botziekten.
Osteoporose is een ziekte waarbij de botten zwakker en brozer worden waardoor het risico op breuken groter wordt.

Hoewel Aclasta vaak in het ziekenhuis op een daghospitaal wordt toegediend kan dit ook gewoon thuis gebeuren. Het team van Marc Van Kerckhoven kan je hierbij helpen.

Magnesium en Aclasta infuus toedienen?

Twijfel niet ons vrijblijvend te contacteren voor meer info in verband met het toedienen van magnesium of Aclasta via een infuus.